Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Látnivalók
TÁMOP 3.1.4
TIOP 1.1.1-09/1
Elérhetőségek
Rendezvények
Linkek
Partnereink
ÁNYK letöltés
Bírósági nyomtatványok
Önkormányzat
Álláshirdetések
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Helyi Önkormányzat
Önkormányzati Intézmények
Képviselő testület
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Pályázatok
Üvegzseb
Önkormányzati választás
Nemzetiségi Önkormányzat
Kereskedelmi tevékenységek nyilvántartása
Lakossági felhívások, tájékoztatások
Egercsehi Közös Önkormányzati Hivatal
Egercsehi Közös Önkormányzati Hivatal elérhetősége
Képviselő testület
Google PageRank

Galéria

Jelenleg összesen 696 kép van a kategóriákban.
Jelenleg 9 kategória van ebben a galériában.
oldal 1 2 »
Kategóriák


A rendezvény kiemelt támogatói voltak: A+M Kft, Miklósné Kovács Szilvia Virágboltja, Tóth Andrásné, polgármester és az Egercsehi Önkormányzat dolgozói, Mikrotérségi Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda, Bekölcei Lovastanya.

Támogatóink voltak továbbá: András Söröző, Beretka Pékség, Bajzáth Ignácné, Balázs Lajos,  Bányász Baráti Kör, Ceglédi Zsolt, Csépe és Társa Kft, Eger és Környéke Takarékszövetkezet, Egercsehi Önkormányzat Képviselő Testülete, Egercsehi Kisebbségi Önkormányzat, Egercsehi Polgárőr Egyesület, Egercsehi Falu Bolt, Farkasné Hanus Katalin, Farkas Imre, Ficzere Máté, Gergelyné Halász Erika, Jankó Róbert, Józsa Sándor, Kocsis József, Király Katalin, Knapp Attila, Nagy Tibor, Orosz Jánosné, Id. Puskás András, Pék Laci Kft., Puskás Péter, Primula Patika, Rácz Gábor, Szőke Imre, Telek József, Telek Lajos, Téka, Tímár Katalin, Tóth Nóra, Tünde boltja, Zimermann Csaba, illetve minden olyan egercsehi lakos, aki a gyűjtőládában elhelyezett adományaival hozzájárult a gyermaknap megszervezéséhez.
Köszönjük mindenkinek a támogatást, illetve az önkéntes segítőknek a rendezvény szervezésében és lebonyolításában való közreműködést.

A Szervezők

2009. július 4.-én az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával lezajlott a VI. falunap Egercsehiben. A fellépők között a helyi óvodásokon és iskolásokon kívül az Egercsehi Asszonykórus, A Dobó Katica Hagyományőrző Népdalkör és az Egri Csillagok Népdalkör szerepelt. A délután folyamán színpadra lépett Michael Jackson magyarországi hasonmása, Szabó Erika, Agócs Judit, Krisz Rudi. Ezen kívül rendőrségi kutyás bemutató, játékos vetélkedők szórakoztatták a közönséget.


Egercsehiben évek óta megrendezésre kerül a Hagyományőrző Kórustalálkozó, idén erre október 11-én került sor. A találkozón 9 hagyományőrző egyesület lépett fel. Idén a kórustalálkozóval egybekötötten egy jubileumi megemlékezésre is sor került, mert 10 éves az Egercsehi Nyugdíjas Egyesület és az Egercsehi Asszonykórus. Ebből az alkalomból Tóth Andrásné polgármester, Grósz Ilona alpolgármester, Bujdosó Sándorné a Heves Megyei Nyugdíjas Szövetség Elnöke és a kórusok köszöntötték az Asszonykórust. Sok sikert, kitartást és jó egészséget kívántak a további munkájukhoz.


Jelenleg 9 kategória van ebben a galériában.
oldal 1 2 »

Powered by: PonyGallery ML
Version 2.4.0, BUILD 20070806

Ma 2018. január 21. vasárnap, Ágnes napja van.

eMagyarország
 
 
© 2018 www.egercsehi.hu - Egercsehi Község honlapja
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver